Hirdetés

A Dreamsben elevenedett meg a Ghost of Tsushima egyik jelenete

|

Remek megoldást kínál a Dreams, ha nincs türelmetek kivárni a Ghost of Tsushima megjelenését.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, egészen pontosan mikor is fog befutni a Ghost of Tsushima, mindössze annyi biztos, hogy valamikor nyáron jelenik meg a Sucker Punch játéka. Hála azonban a Media Molecule által fejlesztett Dreamsnek, most sem maradunk teljesen Ghost of Tsushima nélkül, van, aki folyamatosan táplálja a hype lobogó tüzét. 

Hirdetés

Gondolom nem kell külön bemutatnom nektek a Dreamst, a játékot, amelyben mi magunk készíthetünk el más játékokat. (Nemrég egyébként interjút is készítettünk a kreatív rendezőjével, ezt ide kattintva olvashatjátok el.) Egy végtelenül kreatív felhasználó, név szerint thrjoker594 most épp a Ghost of Tsushimát, illetve annak egyik harci jelenetét pattintotta össze a játékkreátorban. Az alábbi tweetben az eredeti trailerrel összehasonlítva is megnézhetitek a Dreamsbéli verziót:

Teljesen bizonyos, hogy a jövőben még ezer és egy hasonló projekt készül majd el a Dreamsben, mi pedig alig várjuk, hogy láthassuk őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)