Hirdetés

Ghost of Tsushima és Iron Man VR - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egyebek mellett történelmi kalandok, szuperhősöknek való feladatok és gyűjtögethető zsebszörnyek tartanak igényt a szabadidőnkre.

Hirdetés

Sokkal rosszabb elfoglaltságot is el tudunk képzelni annál, mint hogy a kellemesen temperált lakásban bevackolunk kedvenc játékplatformunk elé, aztán ha épp azt dobta a gép, akkor valami újat és izgalmasat tesztelünk. De akkor sem görbül sírásra a szánk, ha mindenféle járulékos kötelezettség nélkül hódolhatunk szenvedélyünknek.

Hirdetés

HP - Mongolokat koncolok fel szemtől szemben, vagy akár lesből, majd megállok a hegytetőn, hogy a horizont előtt táncoló falevelek szépségében gyönyörködjek kicsit, míg megszárad a vér kardomon. Többet sajnos még nem mondhatok, de a mese folytatódik természetesen hamarosan a GSO-n.

Paca - Kissé feltorlódtak a tesztelendő játékok és egyéb feladatok, úgyhogy Iron Man VR lesz... meg néhány egyéb cucc, amikről egyelőre nem beszélhetek. És hát nyár van, muszáj lesz találni egy helyet, ahol más emberektől megfelelő távolságban lehet vízben ázni.

Csirke - Visszacsábított a Pokémon Swordbe az Expansion Pass, szóval újra elkezdek zsebszörnyeket hajkurászni, és nem nyugszom, amíg mindet (vagy legalábbis nagy részüket) meg nem szerzem.

Szabi - Én a hétvégét egy erdő közepén töltöm majd, tehát viszonylag kevés játékra lesz időm. Az persze nincs kizárva, hogy egy kis D&D karaktergenerálást elkezdjünk, hiszen a Player's Handbooknak azért csak találok helyet a csomagomban.

Szada - Ha már úgyis ajándékba osztogatja az Epic Games Store a Hue-t, akkor rálesek valamikor a hétvége folyamán. Több ismerősöm is ajánlotta már, ingyenes is, a puzzle platformereket meg egyébként is szeretem, szóval ez minden szempontból győzelemnek tűnik.

Kivi - Igyekszem a lehető legjobban kihasználni a Call of Duty: Modern Warfare dupla XP hétvégéjét, és minél többet használni az új fegyvereket. A Rytec sniper például elég szórakoztató, még a kisebb térképeken is.

Mooseman - A héten volt egy kis időm játékra is, a régi klánnal verettünk pár kört a Squadban, ha már kijött a Beta 20-as patch a napokban. Geralt kalandjaival totál megálltam, holott hiányzik az öreg fehér hajú vaják, de mindenképp visszatérek a mámoros borvidékre, amint lesz rá kapacitásom. A hétvégét viszont egyelőre úgy néz ki, sajnos játék nélkül töltöm.

Chava - Tartoztam magamnak annyival, hogy miután évekig kerülgettem, akár a forró kását, átsuhanjak a What Remains of Edith Finch szívbemarkoló történetén. Most, hogy ez megtörtént, hasonló narratív élményeket keresek. Örömmel fogadom a javaslatokat, de előrebocsátom, hogy a Firewatchot, a The Vanishing of Ethan Cartert és a Dear Esthert már korábban kipipáltam.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)