Hirdetés

Ghost of Tsushima, God of War és Destroy All Humans! - ezzel játszunk a hétvégén

|

Gondoskodott róla az időjárás, hogy ne is nagyon maradjon más opciónk.

Hirdetés

Ha döntenünk kell, hogy az ablaktáblán kopogó esőcseppeket hallgatjuk a nyúlós szürkeségbe burkolódzó külvilágot bámulva, vagy inkább szamurájnak állunk, netán istenek gyilkosának, leigázzuk a Földet, megnyerjük a száguldó cirkusz csonka szezonját és bebarangoljuk a mesés Egyiptomot, akkor egyértelmű a választás.

Hirdetés

mazur - Úgy tűnik, hogy kezd megtörni rajtam a Modern Warfare hatalma, mert bár a héten visszahozták a Shoot the Shipet, ha van egy kis időm, akkor továbbra is a gaz mongol hordákat próbálom kiűzni Cusimából. Ez van, nem okozhatok Lord Simurának csalódást!

HP - Elképesztő, hogy a God of War mennyire jó játék, és mekkora barom vagyok, hogy eddig nem vettem rá magam, hogy jobban elmélyedjek benne a nem túl erős kémiával bíró első randi után. Az van, hogy többször kell új esélyt adni a játékoknak, mert simán lehet, hogy egy adott hangulatban, élethelyzetben nem ragadnak meg, aztán egyszer csak beüt a cucc, és kitágult pupillákkal bámuljuk az eddig ismeretlen szépséget. Muszáj most már befejeznem ezt, aztán persze CoD, mert nagyon elhanyagoltam mostanában, főleg a Ghost of Tsushima miatt, és nem tudok hálásabb lenni ezért a Sucker Punch játékának, kicsit lehozott a függőségről, és a napi hentelésről.

Paca - Egy darabig (keddig...) nem jön új tesztelnivaló, úgyhogy folytatom kalandozásaimat a Ghost of Tsushimában, és ezt megtöröm az F1 2020 versenyeivel, hogy a GameStar F1 Team a történelem legeredményesebb csapatává válhasson.

Csirke - Megpróbálok kicsit pihenni, kimenni a szabad levegőre a családdal, feltölteni magamat D-vitaminnal, de azért valamilyen úton-módon egy kis Magic Arenára jutni fog energiám esténként.

Szabi - Nyögvenyelősen ugyan, de haladok az Assassin's Creed Originsszel. A fő sztoriszál még egészen élvezetesnek is nevezhető, ha az ember nem vár túl sokat tőle, de iszonyatosan zavaró, hogy csak akkor tudok továbbhaladni a főküldetésekkel, ha elérek egy megfelelő szintet, különben esélyem sincs a táposabb ellenfelek ellen. Szóval a hétvégén megpróbálom kivégezni Bayek sztoriját, még ha tucatnyi fantáziátlan mellékküldetést is kell ledarálnom hozzá. 

Kivi - Mozgalmas hétvégének nézek elébe, a nagyobb címeket most félretettem. Azt a kevés szabadidőt, ami marad, a UFC 3-mal ütöm majd el. Viszonylag régen foglalkoztam a játékkal, de az utóbbi napokban megjött hozzá a kedvem.

Chava - Folytatom a hidegháborús paranoiába beleőrülő amerikaiak terrorizálását, ám a 2005-ös eredeti helyett már a remake jóval színpompásabb és mutatósabb kulisszái között. Hamarosan jön is a Destroy All Humans! teszt, de előtte még muszáj megismernem pár földlakó gondolatait, majd a koponyájuk biztonságot nyújtó üregén kívül is megvizsgálnom a primitív főemlősök agyvelejét.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)