Hirdetés

Ilyen gyűjtői kiadásokban lesz kapható a Ghost of Tsushima

|

Az alap kiadáson túl három speciális változat is készül, egyik szebb, mint a másik.

Hirdetés

Bár sajnos press kitekkel már nem halmozza el az újságírókat a Sony, a gyűjtői kiadásoknál még mindig kitesz magáért a kiadó. A szokásnak megfelelően a Ghost of Tsushimából is lesz Special Edition és Collector's Edition is, és elnézve, milyen gyorsan fogynak el itthon előrendelésben az ilyen változatok, nem árt majd gyorsan lecsapni rájuk.

Hirdetés

Az előrendelésért cserébe mindenkinek, az alapváltozat vásárlóinak is jár egy avatar, egy Jin dinamikus téma és a játék néhány dala. A következő szint a Digital Deluxe Edition, mely már egy mini artbookot, egy Samurai dinamikus témát, egy rendezői kommentárt, egy skincsomagot és pár játékbeli extrát is tartalmaz.

A Special Editiont lényegében a steelbook miatt érdemes választani, de jár hozzá egy digitális mini artbook, a skinek, a kommentár és a játékbeli extrák is. Nyomtatott művészi album sajnos nincs a csomagban.

A csúcs a Collector's Edition, amit rendesen megpakolnak mindennel. Lesz benne fémdoboz, textil térkép, háborús zászló, egy furoshiki (csomagoló textil), egy Sakai maszk állvánnyal, és egy 48 oldalas mini artbook is a Dark Horse jóvoltából. Letölthető tartalmak tekintetében ugyanaz várható, mint a többi kiadástól, tehát a Hero of Tsushima skinek, a Samurai dinamikus téma, a rendezői kommentár és két játékbeli extra a jutalom.

Nektek melyik a legszimpatikusabb? Mondanánk, hogy ráértek még eldönteni a megjelenésig, de tényleg gyorsan fogynak a készletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)