Hirdetés

Ghost of Tsushima - egyes pletykák szerint már 2020 első felében megjelenhet

|

Nincs még hivatalos megjelenési dátum kitűzve, de jó eséllyel jövőre már szamurájnak állhatunk a Sucker Punch játékában.

Hirdetés

A Sony rengeteg kiváló PlayStation 4-exkluzívval örvendeztette már meg eddig is a rajongókat, de azért akad még néhány ütőkártya a japán óriás kezében. Ilyen például az ígéretesnek tűnő Ghost of Tsushima is.

Hirdetés

A Kotaku hírszerkesztője, Jason Schreier már korábban is hozott érdekes részleteket és tudnivalókat, és ismét olyat állított, aminek valószínűleg sokan örülnek majd. Ezúttal egy Twitter-beszélgetésben árulta el, hogy információi szerint több régóta várt játék, köztük a Sucker Punch szamurájos mókája és 2020 első félévében debütálhat. Nyilván ezt egyelőre nem szabad készpénznek venni, mert ugyan Schreier forrásai általában megbízhatóak, de elég kicsi a valószínűsége annak, hogy a Sony néhány hónap leforgása alatt piacra dobná két erősnek ígérkező exkluzív címét is, tehát a The Last of Us Part II-t és a Ghost of Tsushimát.

Szerintetek mikor fog megjelenni a Sucker Punch címe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)