Hirdetés

Csodálatos, magyar feliratos előzetes árulta el a Ghost of Tsushima megjelenési dátumát

|

A PlayStation 4-exkluzív játék új videójából a sztoriról tudhatunk meg többet.

Hirdetés

Nem lesz rossz 2020 első felében PlayStation 4-tulajnak lenni: jön a Final Fantasy VII Remake, melynek demója épp a napokban vált elérhetővé, majd ezt májusban követi a The Last of Us: Part II, amiről egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy félresikerül. Mint ma kiderült, a Ghost of Tsushimára sem kell majd sokat várnunk.

Hirdetés

A Sony korábban nyári megjelenést ígért, most ezt pontosította: a játék június 26-án válik majd elérhetővé. Erről a nem elhanyagolható infóról egy váratlanul kiadott előzetesből értesülhettünk, melyben láthatjuk a főszereplő kiképzésének egy pillanatát, egy csata előkészületeit, pár szomorú és feszült pillanatot, meg egy kis gameplayt. 

Bár a játék magyar felirattal jelenik meg, az alábbi videót mi feliratoztuk.

Ugye ti sem fogjátok kihagyni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)