Hirdetés

Ingyen Ghost of Tsushima témát kaptunk karácsonyra

|

Egy menő új PlayStation 4-es témát zsebelhetünk idén teljesen ingyenesen. Siessetek, mert a lehetőség csak január végéig él.

Hirdetés

A PlayStation csapata minden PlayStation 4 tulajdonost megajándékozott egy kóddal, aminek köszönhetően letölthetünk egy gyönyörű szép Ghost of Tsushima témát. A kódok január 31-ig élnek, így érdemes lesz mielőbb élni velük. Egyelőre nem tudni, hogy utána a téma bármilyen más formában elérhető lesz-e, így tényleg jobb lesz sietni.

Hirdetés

A cucc egyébként kifejezetten menő: átalakítja a hátteret, az ikonokat, és még egy kellemes háttérdallamot is kapunk, feltehetően a játék soundtrackjéből. Sajnos a dashboard hangjai maradtak a régiek, pedig némi kardsuhogás helyettesíthette volna a megszokott PS4-es pittyegést. Ettől függetlenül ez így is egy nagyon szép ajándék. A régiókhoz kapcsolt kódokat az alábbi tweetben ti is megtaláljátok. 

A Ghost of Tsushima valamikor 2020 nyarán fog megjelenni PlayStation 4-re, de a pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem ismerjük. Addig is ezzel a nemrég közzétett előzetessel hangolódhatunk a játékra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)