Hirdetés

Ghost Recon 2 - Co-Op megapack érkezett

|

A francia UbiSoft friss tartalmat tett elérhetővé az Xbox LIVE Marketplace-n. A csomag jó pár érdekességgel kedveskedik.

Hirdetés

A franciák által most elérhetővé tett csomag a LIVE-on keresztül szipkázható és 800 MS pontért cserébe tölthető, de ezért az összegért egy rakás újdonságot kapunk majd. A "Co-Op" kollekció öt új pályát tartalmaz, melyek közül kettő a Ghost Recon első részének és az első kiegészítőnek, az Island Thundernek az ismertebb térképei, míg a maradék három teljesen új tájakra kalauzol el bennünket. A pályák mindegyike kipróbálható Adversarial módban. A csomag ingyen letölthető fegyvereket is engedélyez, ezek mindegyikét - összesen hetet - az egyjátékos módban tehetünk majd élesben próbára.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)