Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - Steam helyett ez is megy az Epic Games Store-ra

|

A frissen bejelentett Ghost Recon epizód követi a The Division 2 példáját, Yves Guillemot el is mondja, hogy miért.

Hirdetés

Ahogy azt már sejteni lehetett, a Ubisoft ezúttal is kihagyja a Steamet, és egyenesen az Epic Games Store felé fordul. Így volt ez a The Division 2-nél, és így lesz most a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpointnál is.

Hirdetés

A Ubisoft feje, Yves Guillemot a befektetői jelentésében elismerte, hogy több digitális platform is küzdelmet folytat a minőségi tartalomért, és hozzátette, hogy nekik az Epic Game Store éri meg a legjobban.

"Egy nagy lehetőséget láttunk ebben a megállapodásban, mivel így növelhetjük a saját üzleti platformunkra eső figyelmet, és közben támogatunk egy kiváló partnert, aki kedvezőbb feltételeket kínál. A korai eredmények jelzik ennek hasznát: a PC-s előrendelések nagyobbak, mint az első The Division esetében voltak, emellett a Ubisoft üzletében a The Division 1-hez képest hatszoros az előrendelés. Hiszünk abban, hogy az új partneri kapcsolat hosszú távon kedvező lesz a Ubisoft számára."

Yves láthatóan bízik az új rendszerben, így már csak az a kérdés, hogy vajon a következő Far Cry is Epic Games Store exkluzív lesz-e. A jelenlegi trendeket nézve nem lennénk meglepődve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)