Hirdetés

Egy újításnak hála ingyen tolhatjuk co-opban a Ghost Recon: Breakpointot

|

A Friend Passt mindenki megkapja, akinek meg van a Ubisoft játéka, és három pajtit invitálhattok meg vele egy kis lövöldözésre.

Hirdetés

A Ubisoft nagyon próbálkozik, hogy a csapnivaló minőségben megjelent Ghost Recon: Breakpointot valahogy kipofozza, és népszerűvé tegye. Legutóbb egy ingyenes hétvége keretében nézhettük meg, hogyan sikerültek a beígért combos változtatások, most pedig egy olyan mechanika élesedett, amivel úgy játszhatunk az ismerőseinkkel, hogy nekik nem kell megvenniük a kétes hírű címet. 

Hirdetés

A stúdió most jelentette be a Friend Pass-t, amit mindenki megkap, aki megvásárolta a játékot. Ezzel egyszerre három pajtást hívhattok meg, hogy együtt pásztázzátok körül Auroa drónoktól hemzsgő szigetét. Azoknak akik így akarnak csatlakozni, szükségük lesz a Ghost Recon: Breakpoint próbaverziójára, amit bárki letölthet; emellett a konzolosoknak PS Plus vagy Xbox Live előfizetésre is be kell ruházni, ha esetleg nem lenne.

Ha valaki az ingyenes hétvégén belenézett a Breakpointba, akkor neki elegendő az a verzió, nem kell külön a trial változatot is letölteni, ami egyébként hat órányi játékidőt tesz lehetővé. Mindenképp elismerésre méltó az a kitartás, amivel a stúdió megpróbálja rendbe hozni a játék hibáit, de persze mind jobban örültünk volna, ha eleve nem egy félkész játékot kapunk megjelenéskor.

Szerintetek hogy sikerültek a Ghost Recon: Breakpoint újításai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)