Hirdetés

Késik a frissítés, amitől jobb játék lehetne a Ghost Recon: Breakpoint

|

A következő nagy Breakpoint csomag eredetileg februárban érkezett volna. Mivel már a hónap végén járunk, sejtettük, hogy késni fog, a Ubisoft pedig ezt meg is erősítette.

Hirdetés

A Ubisoft egy nagy Immersive Mode Update kiadására készül a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpointhoz, de úgy néz ki, hogy alábecsülték a fejlesztők a meló elvégzéséhez szükséges időt. Noha még erre a hónapra tervezték a tartalmat, végül eltolták a megjelenését egy későbbi, meg nem nevezett időpontra. Annyit tudunk csak, hogy még a tavasz folyamán megérkezik.

Hirdetés

Komolyabb indoklást sem fűztek a bejelentéshez, csupán annyit, hogy a feladat komplexebb, mint gondolták. A csapatnak több időre van szüksége, nem szeretnék elsietni a frissítés kiadását, már csak azért sem, mert ez lesz az a csomag, amit a közösség visszajelzései alapján készítenek. Ettől várja mindenki, hogy majd alaposan gatyába rázza a csúfos kudarcnak bizonyult játékot, emiatt mindenre kiterjedő tesztelésnek vetik alá és ki akarják gyomlálni az összes hibáját, hogy a tartalom végleges formája tényleg elnyerhesse majd a közösség tetszését.

Az Immersive Mode frissítés egyébként az Engineer karakterosztályt és az Episode 2 tartalmakat is magával hozza majd, emiatt valóban combosnak ígérkező kiegészítés benyomást kelti. Már csak ki kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)