Hirdetés

Visszatér a Splinter Cell, de nem úgy, ahogy szeretnétek

|

Sam Fisher a Wildlands után a Ghost Recon: Breakpointban is feladatot ad nekünk.

Hirdetés

Sajnos a Ghost Recon: Breakpoint szinte minden elemében rosszabb lett, mint elődje, éppen ezért a fejlesztők nemrég kénytelenek voltak belátni, hogy drasztikus változtatásokra van szükség, hogy megmentsék a játékot. Úgy néz ki, hogy a régóta pihenő Splinter Cell franchise főszereplőjét is bevetik, hátha ezzel visszacsábítanak néhány játékost. Hasonlóra már korábban is volt példa. 

Hirdetés

A Twitteren tették közzé azt a videót, melyben Sam Fisher beszél egy, az Aurorán tartózkodó Ghost ügynökkel. A kitalált szigeten nemrég a Terminátorral is összecsaphattunk, erről pedig a beharangozóban is szó esik. Úgy tűnik, hogy Fishernek elintéznivalója akad a drónok lepte szigeten, és nekünk is be kell segítenünk, ha azt akarjuk, hogy sikerrel járjon. Minderre március 24-étől keríthetünk sort.

Ubisoftnál a jelek szerint most nosztalgiázós kedvükben vannak a fejlesztők, ugyanis nemrég a Prince of Persiához alkottak egy eventet a For Honorban. Szép dolog a crossover, de valószínűleg mindnyájan összetennénk a kezünket, ha ezek a méltatlanul mellőzött szériák inkább új epizódokkal gazdagodnának. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)