Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - videóban mutatják be a készítők, hogy mi is ez a játék

|

Képet kaphatunk a játék legfontosabb elemeiről, és néhány képsor erejéig bemutatkoznak eddig még nem látott funkciók.

Hirdetés

Hogy pontosan mit tartogat majd nekünk a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, arról már Paca egy hosszabb cikkben és egy videóban is mesélt nektek, tehát ha egy átfogó képet szeretnétek kapni a játékról, akkor mindenképpen érdemes azokkal kezdenetek az ismerkedést. Most a fejlesztők is mesélnek kicsit arról, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

A videó kilenc témakört érint, de egyik aspektusnál sem időzik túl sokat. Bemutatkozik a játék világa, kaphatunk egy kis ízelítőt a történetből, a coop funkciókról is esik pár szó, ahogyan a küldetések rendszerére is kitérnek. Érdekesség, hogy nagy lesz a hangsúly a túlélésen, tehát a szabadon bejárható világban nagyon kell figyeljünk arra, hogy a sérüléseinket megfelelően ellássuk. Noha sok új információt nem tartalmaz a frissen kiadott videó, néhány funkciót eddig még nem láthattunk mozgás közben, és legalább egy korrekt összefoglalót kaphatunk arról, milyen élmény is vár minket: 

A videó végén kapunk egy kis ízelítőt a megjelenés utáni tartalmakról, ezeket ebben a cikkben szedtük össze nektek. A Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint október 4-én érkezik Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PC-re és a szolgáltatás indulása után Google Stadiára. Ha érdekel titeket a játék, akkor a héten startolt Uplay+-ban egy kicsivel korábban kipróbálhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)