Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - Sivatagi viharban

|

A Ghost Recon: Future Soldier már itt toporog a küszöbünkön, csupán annyi a dolgunk, hogy a sivatagi vihar után beengedjük...

Hirdetés

A lopakodás elsajátítását követően megtanulhattuk azt is, hogy milyen a Ghost Recon: Future Soldier játékmenete adrenalinnal teli akció közepette, most pedig azt kell megtapasztalnunk, hogy egy "Szellem" hogyan boldogul az embert próbáló sivatagi viharban.

Érdemes figyelemmel követni az alábbi videót, ugyanis a Ghost Recon: Future Soldier esetében nem egyszer kell majd az átláthatatlan és sokak számára legyűrhetetlen "anomáliában", a sivatagi viharban tevékenykednünk. Természetesen ez nem jelenthet gondot olyan szellemeknek, akiknek speciális szemüvege még a legsűrűbb homokvihart is könnyed tavaszi szellőként látja.

A Ghost Recon: Future Soldier PS3-ra és X360-ra már május 25-én tiszteletét teszi, míg a PC-s verzió csak június 15-én mutatja meg magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)