Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - az 1.2-es patch után több a gond, mint előtte volt

|

No kérem, az Ubisoftra tényleg rájár a rúd - a hírek szerint az új, 1.2-es patch inkább elrontja a Ghost Recon legújabb részét, mint megjavítja.

Hirdetés

Az Ubisoft címek esetében általában az első nap már hozni szokott javítást is. A Ghost Recon: Future Soldier esetében ennek a patchnek az online multiplayer meccsek stabilitását, a PC-s voice  chat hangminőségét Vistán, a játékmenük közötti manőverezést kellett volna segítenie. 

Azonban a játékosok több gondba ütköztek, mint a peccs előtt. Az új "foltozás" például nem engedi a játék felbontását 720p fölé. Akármire is állítják, akár a játékban, akár a külső konfigban, semmi sem változik.

Az egér nem működik rendesen a peccs után, aminek semmi látható, vagy sejthető oka nincs. Gond van az egér gyorsulásával is. Megszaporodtak a kifagyások mind NVIDIA, mind AMD kártyás rendszereken.

Elvileg a Ghost Recon: Future Soldier PC-s verzió azért késett, hogy az ilyen gondokat kijavítsák. Az európai játékosok ezúttal megúszták ezt a gondot, hiszen itt csak pénteken jelenik meg a játék. Addig is mndenkinek ajánljuk, hogy kapcsolja ki az autoupdatert, azaz az automata frissítőt, nehogy úgy járjon, mint az amerikai PC-s gamerek - az 1.2-es frissítés sokkal rosszabb, mint az 1.0-ás eredeti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)