Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - csatlakozz a Szellemekhez!

|

Mától kapható hazánkban is a Ghost Recon széria legújabb része, ennek örömére megjelent a launch trailer is.

Hirdetés

Elérkeztünk ehhez a ponthoz is, a béta alapján igen jóra sikerült Ghost Recon: Future Soldier konzolos verziója a boltok polcain landolt, így mától bárki, aki kedvet érez egy kis csapat alapú akciózásra, annak szabad a pálya.

A Tom Clancy nevével fémjelzett játékok nagy fanatikusaként és a taktikázós, csapat alapú játékok híveként én is izgatottan vártam a Ghost Recon: Future Soldier megjelenését, az eddig látottak alapján egy pillanatig sem volt az az érzésem, hogy a Ubisoft rossz irányba vinné a sorozatot, a béta pedig végképp meggyőzött erről. Az izgalmas egyjátékos kapmány mellett magával hoz mindent, ami manapság a többjátékos módtól elvárható, így akár három társunkkal karöltve is megpróbálhatjuk teljesíteni a küldetéseket, de túlélő módban és más játékosok ellen is játszhatunk. A PC-s verzióra még várni kell egy kicsit, de higgyétek el, érdemes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)