Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - Khyber Strike DLC részletek

|

Minden kiderült a legutóbbi Ghost Recon játék harmadik letölthető csomagjáról.

Hirdetés

Már-már szokásosnak is mondhatnák a következő Ghost Recon DLC tartalmát, de a kötelezőnek számító új térképek, és achievemntek mellett egy új játékmódot is kapnak a rajongók. A Takeover nevű játékmódban a meccsek hasonlóan működnek, mint a Team Deathmatch során, a különbség az, hogy itt pontverseny zajlik és pontokat a térkép egyes pontjainak elfoglalásával és megvédésével kapunk.

Persze az új játékmódon kívül három teljesen új térkép is játékba kerül, melyek a Switchback, Palace és Transit névre hallgatnak, ezek mellett pedig egy coop térkép is lesz a csomagban „Village” néven, amit ketten, vagy négyen játszhatunk osztott képernyős módban. A Khyber Strike október 9.-étől lesz letölthető és Xbox 360-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)