Hirdetés

Ghost Recon: Future Soldier - több mint hatszázezren bétáztak

|

Érdekes adatokkal szolgálhatunk a legújabb Ghost Recon széria bétatesztjéhez kapcsolódóan.

Hirdetés

A Ubisoft az alább látható videó formájában kívánja megköszönni a játékosoknak, hogy nagyban segítették munkájukat a Ghost Recon: Future Soldier bétájában való részvétellel.

Bétateszternek lenni jó, hiszen csak annyi a feladatunk, hogy a lehető legtöbbet töltsünk az adott játékkal, majd jelentsük a felmerülő hibákat a fejlesztőknek. Egy játék bétájának kiadása mind a játékosoknak, mind a fejlesztőknek kedvező: míg előbbiek belekóstolhatnak a játék közel végleges kiadásába, utóbbiak olyan problémákat is kijavíthatnak, melyet belsős tesztelőik nem biztos, hogy észrevettek volna. A Ubisoft háláját kifejezendő a következő adatokat hozta nyilvánosságra, ezeket láthatjátok a videóban is.

A játékosok...

...1,706,013 órát játszottak.
...2,387,377 ölést hajtottak végre közelharci fegyverrel.
...3,021,628,150 golyót lőttek ki.
...3,040-en jutottak el az 50-es szintig.
...9,816,310 sikeres hackelést hajtottak végre.
...16,101,668 gyilkosságot vittek véghez távolról.
...99,474,068 gyilkosságot vittek véghez összesen.
...átlagosan 54 másodpercig voltak életben.
...több mint 600,000-en voltak.

Ti kipróbáltátok? Mik a tapasztalataitok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)