Hirdetés

Ma két taktikai akciójáték lett Xbox One-on is játszható

|

Meg egy kisebb cím, amit már sajnos nem lehet megvenni, de akinek megvan, játszhat vele.

Hirdetés

Nem lett minden idők legsikeresebb Xbox Live Arcade-os játéka az Axel & Pixel, de aki játszott vele, annak valószínűleg szép emlékei vannak róla. A játékban egy festő és kutyája egy álomvilágban ragad, innen kell megszökniük rejtélyek megoldásával.

Hirdetés

Aki régen nem vette meg, az most már nem is fogja tudni, aki viszont igen, az Xbox One-on is játszhat vele. A Ghost Recon: Future Soldier és a Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition viszont nem csak futnak a platformon, de be is lehet őket szerezni digitálisan; előbbi 2590 Ft-ba kerül, utóbbiért 1990 Ft-ot kell fizetni. A lemezes változatok ugyancsak használhatók, poroljátok le őket, aztán hadd menjen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)