Hirdetés

Ghost Recon Online bejelentés

|

A Ghost Recon sorozat új tagjaként ingyenes online multiplayer TPS-t jelentett be az Ubisoft.

Hirdetés

Úgy tűnik, megirigyelte az Ubisoft az Electronic Arts ingyenes online lövöldéit, ezért sebtiben elkészíti a magáét a Ghost Recon franchise-ra alapozva.



A Ghost Recon Online ennek megfelelően PC-re érkezik, műfaját tekintve pedig fedezék-alapú, külső nézetű taktikai lövölde lesz, amit ingyen és bérmentve játszhatunk cimboráinkkal vállvetve (legfeljebb 16 játékos), vagy éppenséggel pont ellenük. A béta még a nyár folyamán elindul.
Azok, akik végül a játék kipróbálása mellett döntenek, három karakterosztályból (assault, specialist, recon) válogathatnak kedvükre, miközben Ghostjukat a számukra szimpatikus fegyverzettel és katonai csúcstechnológiával szerelik fel.



A játékmenet kifejezetten a csapattagok együttműködésére épít, a klasszok különféle képességei is ezt a célt szolgálják.
Az Ubisoft feltett szándéka a közösségi érintkezések lebonyolítására, valamint az előmenetel (szintlépés, új felszerelés és skillek) figyelemmel követésére alkalmas lobby platformon túl rendszeres eseményekkel, tartalmi frissítésekkel és a közösség visszajelzéseinek figyelembevételével végrehajtott változtatásokkal, valamint folyamatos terméktámogatással hosszabb távon is életben tartani a játékot.
A későbbiekben valós pénzért, de játékbeli pontokért is lehet extra tartalmakat vásárolni, elvégre valamiből fenn is kell tartani a Ghost Recon Online-t.




 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)