Hirdetés

Ghost Recon Online - a Splinter Cell is befigyel

|

A Ubisoft free-to-play lövöldözős játékához új tartalmi frissítés érkezett, ami a Splinter Cell játékok elemeit hozza el számunkra.

Hirdetés

A Ubisoft már nem első alkalommal ütköztet világokat, februárban az Assassin's Creed franchise néhány eleme (fegyverek, ruhák) költözött át a Ghost Recon Online-ba.

A nemrég eSportnak minősített játékban Sam Fisher nem, hat hozzá kapcsolódó fegyver, három pácélzat és néhány avatar viszont felbukkan. Egy új pálya, a Khyber Stronghold ugyancsak játszható lett, a Ubisoft elmondása szerint ez a legambíciózusabb map, amit valaha csináltak. A Sam Fisher Packhez és a Khyber Strongholdhoz kaptunk egy új trailert is, ha kíváncsiak vagytok arra, milyen az új pálya, legeyetek a vendégünk. A Ghost Recon Online továbbra is ingyenesen játszható, ha szeretnétek pénzt keresni vele, mindenképp gyakoroljatok sokat és nevezzetek az eSports versenyre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)