Hirdetés

Ghost Recon Online - Videón a karakterosztályok

|

Aki eddig nem kapott kedvet a Ghost Recon Online gőzerővel dübörgő bétájához, annak ajánlott a karakterosztályok megismerése.

Hirdetés

A Ubisoft kezdetben a kalózkodásra fogva nem szerette volna kiadni a Ghost Recon: Future Soldier-t asztali számítógépekre, helyette a Ghost Recon Online-t tervezte be a hoppon maradt játékosok számára.

Később változtatott a nagy port kavart taktikáján és mégis bejelentette a Future Soldier PC-s verzióját, de a nagy örömtánc és spontán népünnepély mellett sokan elfeledkeztek a Future Soldier kistesójáról. Szerencsére a Ghost Recon: Online nem hagyja magát ily könnyen legyűrni és fejlesztők által kiadott videóval próbálja fokozni iránta érzett várakozásunkat.

Az aktuális fejlesztői naplóban pedig a karakterosztályok sajátosságait, valamint a fejlődési és testreszabási lehetőségeket követhetjük végig - legjobb esetben szájtátva.

Az online lövölde bétájára a hivatalos honlapon lehet jelentkezni, de a Ghost Recon Online teljes változata csak valamikor a 2012-es év során képviselteti magát PC-n és Wii U-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)