Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - új reklám hív bétázni

|

Bár a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands új tévéreklámja nem játékmenetet mutat, elég jól átadja a bolíviai ámokfutás hangulatát.

Hirdetés

Akit már beszippantott a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands világa, már megnézheti az élőszereplős, a Santa Blacna sztoriját megalapozó filmet, akinek viszont eddig teljesen lemaradt volna a játékról, egy rövid trailerben tudhatja, meg, miről is van szó nagyjából.

Az alábbi, teljes egészében CGI-jelentekből összevágott tévéreklám ugyanis egész jól érzékelteti, milyen eszköztárral állhatunk neki a drogkartell felszámolásának és milyen mértékű szabadságot élvezünk egy-egy küldetés teljesítése közben. Illetve egy-két kiiktatásra váró főnököt is látunk, de a karakterek megismerésére tényleg jobb a fent linkelt film. A legfontosabb tanulság persze, hogy ha bejön a játék alapötlete, próbáljátok ki a jövő héten induló nyílt bétát, ha pedig nem szeretnétek feleslegesen letölteni a játék fájljait PC-n, előtte ellenőrizzétek a gépigényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)