Hirdetés

Ghost Recon: Wildlands - az új Ghost Mode-ban végzetes a karakterhalál

|

A kihívást kereső játékosok mellett azok is örülhetnek, akik magányos farkasként szabadítanák fel Bolíviát.

Hirdetés

A Ghost Recon: Wildlands elég sok problémával küzdött a megjelenéskor, de a Ubisoft ezt a játékot sem hagyta magára, és a folyamatos frissítésekneknek hála most már sokkal több tartalom van benne a rajongók nagy örömére.

Hirdetés

A következő nagy frissítés július 24-én érkezik, és elhozza többek közt a Ghost Mode-ot, amiben bármilyen nehézségen indíthatunk új karaktert, azonban ha meghalunk, akkor kezdhetjük elölről az egészet.

Természetesen van friendly fire, így vigyáznunk kell a csapattársainkra, és az újratöltésekre is jobban oda kell figyelnünk, mert a tárban lévő golyókat elveszítjük. A Ubisoft extra ajándékokat is ígér a bátraknak, ezt azonban ezidáig nem részletezték.

Emellé jön még True Solo mód, ami pontosan az, amit a neve is sugall: végre kikapcsolhatjuk az MI által irányított csapattársakat, és teljesen lopakodva, vagy Rambóként is teljesíthetjük a küldetéseket. Emellett átdolgozzák a Prestige rendszert, új pályákat és observer módot kap a Ghost War, jönnek a napi kihívások, és egy csomó új kozmetikai cucc is.

Ez elég ok arra, hogy kipróbáljátok megint az élményt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)