Hirdetés

Ghost Recon Wildlands - már kipróbálhatjátok a PvP módot, akkor is, ha nincs meg a játék

|

Már fut a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands új PvP módja, a Ghost War nyílt bétája, aminek a letöltéséhez nem kell az alapjáték sem.

Hirdetés

Egészen eddig csak videókon nézegethettük a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands PvP módját, a hétvégén - egészen pontosan 25-én, hétfőn délig - viszont ki is próbálhatjuk. A béta letöltését az alapjáték nélkül is engedi a Ubisoft PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt, így annak is érdemes belenéznie, aki eddig kihagyta a bolíviai kalandokat.

Hirdetés

A bétában öt különböző pályát próbálhatunk ki, ahol a meccs folyamán is változnak a terepviszonyok a dinamikus napszakoknak köszönhetően. A Division Survival módjához hasonlóan a Ghost Warban is fejlődik a karakterünk a meccs folyamán, így az egyszerű fegyverekkel és egy sima drónnal rendelkező Recruit kasztról valamelyik speciális képességekkel bíró specializációra válthatunk.

A Ghost Recon Wildlands PvP módjában egyébként egy körön belül nem respawnolhatunk, így rendkívül fontos a csapaton belüli kommunikáció és összjáték. Ennek az egyik fontos eszköze a fedező tűz, amivel ronthatjuk ellenfeleink látási viszonyait.

Ti próbáltátok már a Ghost War módot? Milyenek az első benyomásaitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)