Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - nem játszható karakterként csatlakozik Sam Fisher

|

Hamarosan keveredik a Ghost Recon és a Splinter Cell, és bár magát Fishert nem irányíthatjuk, az öltözéke még a miénk lehet.

Hirdetés

Ezt látva egyre erősebbnek tűnik a pletyka, miszerint a Ubisoft idén újraéleszti a Splinter Cell sorozatot. Tökéletes felvezetés az új küldetés a bejelentéshez.

Hirdetés

A mai nap folyamán nekivághatunk az új PvE küldetésnek, ami állítólag az egyik legnehezebb lesz, mellyel a játékosoknak szembe kellett nézniük. Cserébe viszont Fisher szemüvegét húzhatjuk be, egészen május 2-ig. Sajnos csak a Splinter Cell Equipment pack vásárlóinak (és a Year 2 Pass tulajainak) jár a Karambit kés, valamint az SC 4000 prototípusa, de hát nyilván fizetőkapu mögé zárják a legjobb cuccokat.

A Special Operation I nevű frissítés egyébként a PvP-hez az Echelon kasztot adja hozzá, amely képes rövid ideig átlátni a falakon. A játék a hétvégén ingyenesen játszható lesz minden platformon, amire jelenleg elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)