Hirdetés

Meglepetés: csúszik a Sniper: Ghost Warrior 3

|

Ez már a sokadik alkalom, ami általában nem jelent jót.

Hirdetés

Lassan egy éve tologatja folyamatosan a Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenését a CI Games, akik ma újabb szomorú hírt hoztak a rajongóknak. Ideje előkeresni a piros filcet és bekarikázni egy másik napot a naptárban.

Ezúttal legalább nem újabb hónapokat kell várni, az április 4-re tervezett rajtot ugyanis csak április 25-ig tolták el a srácok, naut a CI Games feje így indokolt:

Fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy egy teljesen új Sniper Ghost Warrior élményt alkossunk egy ambíciózus nyílt világban, ami teljesen új ebben a szériában. Bár elég szerencsétlen, hogy mégegyszer utoljára el kell tolnunk a játékot, hisszük, hogy ezek az utolsó módosítások jobbá teszik majd az élményt már az első napon.

A kritikán aluli első rész után a második epizód már egész tűrhetőre sikeredett, úgyhogy kíváncsian várjuk, tudják-e tartani ezt a tendenciát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)