Hirdetés

Ghostbusters - A Sonytól, csak PS-ekre?

|

Alig egy hónappal a Ghostbusters videojáték premierje előtt hajmeresztő változások történtek a kiadás körül.

Hirdetés

Amikor az Activision Blizzard kukába dobta a Ghostbusters mozifilmek történetét folytató játékot, minden rajongó úgy érezte, tőrt döftek a lapockái közé. Nem sokkal később aztán fényes páncélú lovagként tűnt fel az Atari, mint az a kiadó, amelyik megmenti a jobb sorsra érdemes projektet. Egészen mostanáig úgy tűnt, hogy valóban így lesz.



Ma azonban bombaként robbant a hír, miszerint az Atari és a Sony Computer Entertainment megállapodott arról, hogy ez utóbbi fogja június 19-én PlayStation 3 és PlayStation 2 platformokra kiadni a régóta várt játékot. A tervek szerint néhány hónapos exkluzivitás után egy PlayStation Portable változat is az üzletek polcaira kerül.



A PC-re, Xbox 360-ra valamint Nintendo Wii-re és Nintendo DS-re írt verziók sorsát nem érintette a két fél közleménye, azt viszont többen is valószínüsítik, hogy ha valamivel később ugyan, de az Atari égisze alatt még megjelenhetnek. Tartok tőle, hogy a Ghostbusters rajongóinak egy részét kellemetlenül érinti a hír.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)