Hirdetés

Ghostbusters - Irtózatos tréler

|

A nyáron megjelenő Ghostbusters szórakoztatóipari termékhez frissen összedobott trélerrel jelentkezik az Atari.

Hirdetés

Londonból örvendetes Atari hírek érkeztek tegnap és mára virradóra, bejelentették friss alkotásaikat és megjelenési dátumot tapasztottak több játékukhoz, többek között arról is informálták a tisztelt játékos-közösségeket, hogy a padlóról nagy nehezen feltápászkodott sikeresen filmszérián élősködő Ghostbusters megjelenésére valamikor jövő nyáron számíthatunk, ha pontosabbak szeretnénk lenni, akkor megemlíthetjük június hónapját. Bejelentésükkel párhuzamosan elterjesztették a szellemes produktumokhoz készített videót, melynek megtekintése után véglegesen megnyugodhatunk, egyszer biztosan kezeink közé szoríthatjuk. Humoros megnyilvánulásokkal teletűzdelt tréler, melynek egy-két képkockája láttán bizony elgondolkodhatunk a nyári megjelenésen vagy éppen csúsztatáson. A Ghostbusters a következő rendszereken lesz elérhető: Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Nintendo Wii és PC. Ha mindet felsoroltuk ne hagyjuk ki szegény DS-t sem, tehát marokkonzolok közül érkezik DS-re is.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)