Hirdetés

Ghostbusters - Multiplayer módok

|

A Szellemírtók hamarosan akcióba lendülnek, s ezt felebarátainkkal együtt is átélhetjük az internet segítségével.

Hirdetés

Míg a Terminal Reality a játék PC, PlayStation 3 és Xbox 360 verziójának egyjátékos részéért felel, addig a Threewave emberei a multiplayer mód elkészítését kapták feladatul. A PS2, Wii és DS változatokat a Red Fly készíti.

A Ghostbusters: The Video Game multiplayer módja több részből áll: egyrészt barátainkkal összefogva együtt terelhetjük be a szellemeket a csapdába a Co-op Campaign-ben, ahol pénzt kapunk, s ebből fejlesztéseket vásárolhatunk, másrészt helyt kap egy Instant Action mód a kevésbé türelmes játékosok számára. A Co-op Campaignben nem gond, hogyha valaki mondjuk Dr. Raymond Stantz-ként játszik, s nekünk szintén ez a karakter válik ínyünkre, minden játékos maga választja meg, ki szeretne lenni. Az Instant Action-ben hat power-up, tizenkét pálya, illetve hat különböző játékmód szerepel. A lenti trailer abba nyújt betekintést, hogy a Co-op Campaign Protection része hogy fog működni. A mód célja az, hogy megvédjük a helyszinen lévő értékeket a szellemektől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)