Hirdetés

Ghostbusters: Sanctum of Slime videó, megjelenés

|

A következő Szellemirtók játék már nincs olyan messze.

Hirdetés

Sőt, ami azt illeti, igencsak közel van!

A nem túl nagy sikereket elért Ghostbusters egy korrekt alkotás volt, melyben külső nézetből kellett hősünket terelgetni, a szellemeket pedig tarolgatni. Még tavaly jelentették be, hogy készül a folytatás, valamint képeket is mutattak. Azért mondom ezt most el, mivel elég érdekes koncepció mellett döntöttek: a külsőnézetes lövöldét felváltották egy Lara Croft and the Guardian of Light jellegű, fixkamerás platform-akció stílusra. Gondoljuk el, az eddigi Tomb Raiderek (tudom, tudom, ennek már nem volt benne a címében, de ez akkor is Tomb Raider volt) mind TPS nézetben játszódtak, aztán váltottak ilyen platform nézetre... Furcsa mindenesetre, de talán ebből még valami jó is kisülhet, hiszen a fentebb említett Lara Croft kaland például egész ütős lett.

A játékban lesz majd 4 fős kooperatív huncutság, ezt már várom!

Íme egy új, rövid videó:

Ahogy a videó végén is hallható, a Ghostbusters: Sanctum of Slime március 23-án érkezik letölthető formában PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)