Hirdetés

Ghostbusters: The Video Game Alyssa Milano-val

|

A Szellemírtók mozifilmek történetét folytató videójáték szereplőgárdájában Alyssa Milano lesz az ügyeletes dögös maca.

Hirdetés

A Ghostbusters: The Vide Game az első mozifilm premierjének 25. évfordulóján kerül majd az üzletek polcaira, mégpedig az eredeti szereplőgárda nagy részének közreműködésével. Rick Moranis (Drágám, a kölykök összementek!) és az épp James Cameronnal forgató Sigorney Weaver (Alien) azonban nem vesz részt a munkálatokban, így más megmentendő hölgyet kellett keresni, akibe Peter Venkman (vagyis Bill Murray) belezúghat.

alyssa-milano-gstv.jpg

 


A választás Alyssa Milano személyére esett. A 37 éves szépség a sorozatrajongók között a Charmed (nálunk Bűbájos boszorkák) címmel vetített produkcióból lehet ismerős. Alyssa hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy valamilyen módon kapcsolódhat a Szellemírtókhoz, ha néhány hónapja bárki azt mondta volna, hogy sor kerül erre, csak hitetlenül legyintett volna.
Hangvezérlés, vagy Alyssa, melyik a csábítóbb ajánlat?

alyssa-milano.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)