Hirdetés

Ghostbusters: The Video Game - szellemes a launch trailer

|

A Sony Pictures duplán támad az új Szellemirtókkal: a mozis megjelenés mellett készült az Activision támogatásával egy játék is, amely szerencsére nem egy adaptáció.

Hirdetés

A szellemek megszálltak minden potenciális piacot, elvégre hatalmas sikert hozott a társasjáték, külön csomagot kap a LEGO Dimensions, a Sony animációs sorozatot tervez, a mozikban az új, Paul Feig-féle Szellemirtókat nézhetjük meg július 28-tól, és ez utóbbi videojátékos hátszelet is kap a Ghostbusters: The Video Game képében. 

A Szellemirtók játék az Activision felügyelete alatt készült el és a Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, valamint Leslie Jones szereplésével érkező filmet egészíti ki, ugyanis annak eseményei után játszódik, de új szereplőket irányíthatunk. A játéksorán izometrikus nézetben terelgethetünk egy nőkből és férfiakból álló, vegyes csapatot a 2-4 játékost támogató, kooperatív kampány során, amelyben olyan új és klasszikus karakterekkel harcolhatunk, mint Slimer, Gertrude Eldridge és Sparky. 

A Ghostbusters: The Video Game már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de mielőtt elrohannátok megvenni, inkább nézzétek meg előbb a launch trailert. Ti láttok benne fantáziát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)