Hirdetés

Ghostbusters: The Video Game Remastered - szebben csillog az ektoplazma

|

A Saber Interactive készíti a 2009-es Ghostbusters: The Video Game felújított kiadását.

Hirdetés

Sajnos a remasterek nagy részébe nem pakoltak elegendő energiát. Több játék úgy jelent meg a közelmúltban, hogy hiába lettek szebbek a textúrái és magasabb a felbontása, megmaradtak a régi hibái, amik most, évek elteltével még inkább bosszantóak, mint az eredeti változat megjelenésekor. Ezek közé tartozik a Sniper Elite V2 is.

Hirdetés

Remélhetőleg a Ghostbusters: The Video Game több szeretetet kap. A játék kvázi a második film folytatása, egy önálló történetet mesél el, és nyilvánvaló hibái ellenére is sokan szerették. A Saber Interactive készíti a remastert, mely 2019 folyamán jelenik meg PC-re (Epic Games Store), PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. Egyelőre annyi biztos, hogy a felbontást növelni fogják, a fényeket és a textúrákat szebbé teszik, de a történeten és a hangokon nem változtatnak.

Ti szerettétek régen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)