Hirdetés

Új Szellemirtók játék jön, de ez sem váltja meg a világot

|

Az Activision felügyelete alatt készül a simán csak Ghostbusters névre hallgató játék, ami az új filmhez jön kísérőként.

Hirdetés

Valahogy mindig előjön valaki az ötlettel, hogy Szellemirtók játékot kéne csinálni, aztán mindig bukás lesz a vége. Az eddigi összes próbálkozás minimum középszerű volt, a Ghostbusters: The Video Game az átlagnál kicsit jobb, a Sanctum of Slime meg lényegesen rosszabb.

Egy rövid előzetes alapján nehéz megmondani, hogy az új Ghostbusters játék hova sorolódik, de akár még jó is lehet. Izometrikus nézetből irányítunk szellemirtókat, valószínűleg kooperatívan, akik feladata nyilván szellemeket elkapni. PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni július 12-én, a film premierjének hetében.

Láttok benne fantáziát? Szerintetek teljes értékű cím lesz, vagy csak valami rövid szösszenet, hogy még jobban megtolja az új, női főszereplős filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)