Hirdetés

Ghostrunner - ilyen lesz a Mirror's Edge és a Dishonored szerelemgyereke

|

Egy nagyon izgalmas koncepciót láthatunk végre mozgás közben, több mint 5 percen keresztül.

Hirdetés

A Ghostrunner a Mirror's Edge-től örökölte a mozgáskultúráját, a Dishonoredtől kapta a harcrendszerét, és a Blade Runnertől nyúlta a világát. Igazából nézhetnénk erre csúnyán is, de egyelőre elég jól működik a keverék ahhoz, hogy megbocsássuk a kölcsönzött elemeket.

Hirdetés

A játék a távoli jövőben játszódik, ahol valami lepusztította a világot, az emberiség maradéka pedig egy toronyban húzta meg magát, amit az Architect épített. Sajnos a zseni évekkel ezelőtt, titokzatos körülmények között meghalt, magára hagyva a túlélőket. A játékos ebben a kegyetlen világban kell boldoguljon cyber-harcosként, és meg kell másznia majd a tornyot, hogy minden, a világot érintő kérdésre választ kapjon. Mind a virtuális térben, mind a fizikai világban harcolnunk és gyilkolnunk kell majd.

A Ghostrunner megjelenése 2020-ban lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)