Hirdetés

Egy másik projekten is dolgoznak a Ghosts of Tsushima fejlesztői?

|

A legújabb álláshirdetés alapján nem lenne meglepő, ha az Infamous sorozatról elhíresült Sucker Punch mást is fejlesztene a Ghosts of Tsushimán kívül.

Hirdetés

A Paris Games Week alkalmával mutatkozott be az Infamous szériát készítő Sucker Punch Productions új IP-je, a Ghost of Tsushima című szamurájos akciójáték, amely nagyon ígéretesnek tűnik, de sokan szerettek volna látni egy újabb Infamoust. 

Hirdetés

Bár ez még csak gyenge alapokon nyugvó spekuláció, viszont van rá némi esély, hogy a stúdió egy második projekten is dolgozik a Tsushima mellett. Feladtak ugyanis egy álláshirdetést, amelynek keretében játékmenethez keresnek programozót, a jelentkezőknek pedig nem szükséges otthon lenniük a játékiparban, csupán három évnyi programozói tapasztalat kell hozzá. A leendő munkatárs egy meg nem nevezett "készülő projektben" vesz részt és pontosan ez az, ami sokaknak szemet szúrt.

Hiszen a Ghosts of Tsushima már bejelentésre került, akkor miért nem írták ki a nevét, ha ahhoz keresnek új munkaerőt? A találgatások szerint inkább arról van szó, hogy a csapatnál fejlesztés alatt áll egy második cím is, amelyről még mélyen hallgatnak. Talán egy új Infamous? Talán egy másik új IP? Ezen a szinten ez inkább csak belemagyarázás, mindazonáltal árgus szemekkel fogjuk figyelni a Sucker Punch mozgolódását. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)