Hirdetés

G.I. Joe: Rise of the Cobra - A mozikban és a képernyőkön

|

Az augsztusban érkező G.I. Joe : Rise of the Cobra mutatkozik be egy igen akciódús trailer segítségével.

Hirdetés

Ki ne ismerné a G.I. Joe játékokat? Azt ugyan nem tudom, hogy manapság is annyira divatosak-e, mint amikor én voltam kölök, de jól emlékszem, hogy tesókáimmal micsoda akciófilmeket játszottunk anno, a G.I. Joe figurák segítségével.

A hősies műanyag katonák most a mozivásznon is megjelennek. A G.I. Joe: Rise of the Cobra jó kezekben van, hiszen a Múmia rendezője, Stephen Sommers felel érte. Nem kell tehát attól tartanunk, hogy valami hipergyi filmet kapunk. Az alant látható trailer megtekintése után pedig szinte kedvet kapunk a film alapján készülő G.I. Joe: Rise of the Cobra játékhoz is. A játék amúgy a film eseményei után játszódik, ami két okból is jó. Egyrészt a készítők keze nincs megkötve, nagyjából olyan sztorit alkotnak, amilyet akarnak, másrészt ha a film tényleg jó lesz, akkor az embernek menten nagyobb kedve van a játékkal is bíbelődni. No, mozzizzunk inkább.

Itt pedig a filmből készülgető játék trailere lakik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)