Hirdetés

Giancarlo Esposito ránk hozza a frászt a Far Cry 6 új előzetesében

|

De ami még ennél is érdekesebb: a szezonbérletben valóban irányíthatjuk majd a korábbi Far Cry játékok főgonoszait.

Hirdetés

Már akkor tisztában voltunk vele, hogy Antón Castillo lesz a Far Cry 6 talán legerősebb eleme, amikor a zseniális színészt, Giancarlo Espositót castingolták hozzá, aki nem csupán a karakter szinkronhangját adja, de a fizimiskáját is.

Ahogyan azt a Ubisoft egyik fejlesztője is kihangsúlyozta, Antón igazi erejének titka nem az, hogy sokkol vagy megijeszt, hanem hogy simán ott üldögélhetne veled egy asztalnál és képes lenne elhitetni veled, hogy minden rendben lesz. 

Hirdetés

Készséggel elhisszük, hogy ez így van, viszont a Ubisoft Forwardon bemutatott videóban azért a diktátor úr azt is megcsillogtatja, hogy milyen az, ha megfagyasztja ereinkben a vért. Viszont ez sem céltalanul történik, nézzétek meg a közel ötperces cinematic trailert és megértitek: 

A Ubisoft egyúttal megerősítette a korábbi szivárgást is, miszerint a Far Cry 6 szezonbérletének keretében a franchise korábbi gazemberei felett vehetjük át az irányítást.

Ott lesz Vaas a harmadik részből, Pagan Min a negyedikből és Joseph Seed az ötödik epizódból is, de a videó végi teaser arra utal, hogy a Far Cry 3: Blood Dragon sem fog kimaradni a mókából. 

A Far Cry 6 október 7-én fog megjelenni PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)