Hirdetés

Giga leárazás az Xboxon, több mint 700 játékot húzhatsz be kedvezményesen

|

Az Assassin's Creed Valhalla, a Mass Effect Legendary Edition és a Call of Duty: Black Ops Cold War is olcsóbban lehet a miénk.

Hirdetés

Minden valamirevaló gamer imádja a digitális áruházak nagy leárazásait, még ha tudjuk is, hogy pont ilyenkor szoktuk bezsákolni azokat a címeket, melyek aztán évekig porosodnak a könyvtárunkban.

Az xboxosoknak most különösen jó alkalom kínálkozik a harácsolásra, az idei Ultimate Game Sale (magyarul Végső Játékakció) keretében ugyanis több mint 700 játék árcéduláját szabták barátságosabbra, az érdeklődők egészen augusztus 5-ig válogathatnak a kínálatban.

Hirdetés

Ahogy az ilyenkor lenni szokott,  a nagyobb nevek sem maradnak ki a szórásból: egyebek mellett olcsóbb lett a Call of Duty Black Ops Cold War (20 990 helyett 10 495 Ft, -50%), az Assassin's Creed Valhalla (24 900 Ft helyett 14 940 Ft, -40%), valamint a Mass Effect Legendary Edition (23 990 helyett 17 990 Ft, -25%) és a Hitman 3 (20 990 helyett 10 450 Ft, -50%) is.

A 70-80 százalékos leértékeléseket is kínáló teljes listát a magyar árakkal itt böngészheted, nem árt jól megtömött kártyával érkezni a buliba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)