Hirdetés

Gigabyte GA-8INXP "Granite Bay"

|

A minőségi és gyors alaplapjairól elhíresült Gigabyte a nagyvilág elé tárta hamarosan megjelenő GA-8INXP alaplapját, mely az Intel "Granite Bay" chipkészletét használja majd. A termék minden tulajdonsággal rendelkezik, ami rögtön az élvonalba repítheti. A 8X AGP támogatás már fel sem tűnik az újítások tömkelegében, ahogy az ATA133 támogatás sem. Lesz viszont 2db Serial ATA port, 6db USB 2.0 port és a Gigabyte speciális Dual Power System újítása, melynek következtében a lap minden körülmények között stabilan, megbízhatóan és gyorsan működik majd. Alul máris megtekinthető egy kép a GA-8INXP-ről, sajnos azonban a várható árról még nincsenek információk.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)