Hirdetés

Gigantic - hamarosan megjelenik a hányattatott sorsú MOBA

|

A Motiga játékát ejtette a Microsoft, de a Gigantic feltámadt hamvaiból, hamarosan pedig a béta fázist is maga mögött hagyja.

Hirdetés

Néhány éve az Xbox egyik legfontosabb kezdeményezése a PC-vel közös multiplayer volt, ám Phil Spencerék ma már sokkal kevésbé erőltetik a koncepciót. A Fable Legends áldozatul is esett a lelkesedés elvesztésének, de egy másik projekt, a Gigantic hamarosan elkészül.

Hirdetés

A Motiga nagyban az akció felé eltolt TPS-nézetű MOBA-ját a Perfect World karolta fel, miután a Microsoftnak már nem kellett, ezt követően pedig a tavalyi év során több bétakörön is átesett. Néhány hónapja már nyilvános is a teszt, aminek hamarosan vége szakad. A készítők tájékoztatása szerint július 10-én megjelenik a Gigantic teljes változata és az eredeti ígéretnek megfelelően Xbox One-on és PC-n (már nem követelmény a Windows 10) is játszhatunk vele. Aki addig is szeretné támogatni a projektet, most 40 helyett 30 dollárért szerezheti meg a mind a 18 hőshöz (és más, még be nem jelentett cuccokhoz) hozzáférést adó Founder's Packet.

Egy másik promóció keretein belül egy skint adnak mindenkinek, aki lejátszik legalább egy meccset a nyílt bétában, ami kedves figyelmesség a csapattól. A játék persze a rajt után is ingyenesen játszható lesz, így később is mindenféle kötöttség nélkül kipróbálhatjátok.

Ti tesztek vele egy próbát, vagy másik MOBA tölti ki az időtöket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)