Hirdetés

Téged vár a Gigantic nyílt béta, ha nem unod a MOBA-kat

|

Már Windowson és Xbox One-on is kipróbálható a StarCraft dizájnerének MOBA játéka.

Hirdetés

A Perfect World Entertainment megígérte, hogy hamarosan bárki kipróbálhatja a készülő MOBA játékukat, most pedig eleget tettek a korábban tett ígéretnek és már el is kezdhetitek letölteni a Gigantic béta változatát.

A Motiga stúdiójában készülő MOBA játékot már tavaly ki lehetett próbálni egy zárt bétateszt keretein belül. Azóta majdnem csődbe is ment a cég, de szerencsére a Perfect World Entertainment megmentette a játékot. A projekt most újabb mérföldkőhöz érkezett, a nyílt béta változatot pedig bárki letöltheti a Windows Store-ból, illetve Xbox One-on is kipróbálhatjátok a Preview Program keretében.

A játék alapvetően free-to-play lesz, viszont létezik egy fizetős, Founder's Pack nevű opció is, amelyben tizenhat hőst megkapunk azonnal, négyet pedig egy kicsit később. Az ingyenes változatban három pályán játszhatunk hat karakterrel, amelyek hetente változnak.

Ti kipróbáltátok már a játékot? Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)