Hirdetés

Gioteck RC-3 - összehajtható szék, igazi gamereknek

|

A kényelmes pozíció megtalálása a kanapén nem mindig könnyű feladat. Szerencsére ma már olyan széket is vehetünk perifériaként, amely többet tud konyhai társainál.

Hirdetés

A tökéletes gamer kuckó kialakítása nem egyszerű dolog, hiszen az élmény kimaxolásához minden apró részletnek a helyén kell lennie. Nem elég egy kényelmes, ergonomikusan kialakított billentyűzet, egér vagy kontroller, az ülőalkalmatosságnak is olyannak kell lennie, hogy ne épp a legrosszabb pillanatban nyilaljon be a gamer dereka.

A Gioteck most piacra is dobta legújabb ilyen székét, amely az RC-3 Foldable Gaming Chair fantázianevet kapta. A terméket október 20-tól szerezhetjük be az Amazonról. Elsősorban Xbox One és PlayStation 4 rendszerekhez készült, de Xbox 360, PlayStation 3, PC, Mac és mobil rendszerekkel is kompatibilis.

Az eszköz közvetlenül a TV-hez vagy bármilyen MP3-lejátszóhoz csatlakoztatható, így a hangot a beépített hangszórókon keresztül is visszahalljuk, de fülhallgatót is köthetünk a székre, így nincs szükségünk több méternyi kábelre. Külön hangerőszabályzó és LED-es világítás is található rajta, a szünetekre pedig össze is hajthatjuk, így jóval kevesebb helyet foglal. Az induláskor 130 dolláros (~31 000 forint) áron lehet hozzájutni.

Nektek hogy tetszik az RC-3? Használnátok ilyet, vagy megteszi a kanapé is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)