Hirdetés

GLaDOS szeret minket

|

Annyian játszanak a Potato Sack-kel, hogy előbb jön a Portal 2!

Hirdetés

A GLaDOS nevével fémjelzett oldalon, mely azt méri, hány játékos vetette magát a Potato Sack nevezetű csomagba a Steam-en, öt játékot befejeztek - eddig!

A játékosok végeztek a Cogs, a Rush, az 1... 2... 3... Kick It!, a The Wonderful End of the World és az AAAAAA!!! című játékokkal, ennek köszönhetően előbb érkezik a Portal 2, a Steam-re: a jelenlegi állás szerint április 22. helyett április 19-én, azaz holnapután, azaz kedden már letölthetővé válik a nagysikerű 'logikai-FPS' folytatása!

Sőt, ha még többen játszunk a Potato Sack-kel, még jobban megsürgethetjük Chell újabb kalandjait. Ahogy látjátok a képen, a Toki Tori című játék is közelít a csík végéhez, nekünk csak annyi a feladatunk, hogy játszunk, és esetleg szólunk barátainknak is.

A részleteket ITT találjátok.

Mindenkinek hajrá, kitartást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)