Hirdetés

Távozott a Sledgehammer Games egyik alapítója

|

A Call of Duty franchise kevesebb lett egy kulcsemberrel.

Hirdetés

Februárban számoltunk be róla, hogy a Sledgehammer Games két alapítója, Michael Condrey és Glen Schofield még segítettek összerakni az utóbbi évek egyik legjobb Call of Duty epizódját, a Call of Duty: WWII-t, azonban utána mindketten más pozíciót kaptak az Activision berkein belül, Schofield például új játékötletek megvalósításáról döntött. Hamarosan azonban ennek is vége. 

Hirdetés

Schofield Twitteren jelentette be, hogy miután három Call of Duty-t is a "világra segített" (Modern Warfare 3, Advanced Warfare, WWII) december végén teljesen elhagyja az Activisiont, ugyanis úgy érzi, hogy itt az ideje valami újat kipróbálni, így némi pihenés után szeretne valami izgalmasba belevágni. 

A GameSpotnak adott interjújában elmondta, hogy csak jókat tud mondani a vállalatnál eltöltött idejéről, de kilenc évnyi Call of Duty-fejlesztés után úgy érzi, hogy változásra van szüksége. Mi sok szerencsét kívánunk a terveihez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)