Hirdetés

Glyph - a Trion Worlds is DRM-mentes boltot indít

|

Nem csak a GOG.com hisz a DRM-mentesség szentségében - az MMO-kat gyártó Trion Worlds is beindítja saját szolgáltatását

Hirdetés

A Defiance és a Rift mögött álló stúdió a héten leplezte le új digitális platformját, ami a 2014-es Game Developers Conference után fog elstartolni. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy több DRM-free címmel is készülnek (külsős fejlesztők alkotásaival és sajátokkal egyaránt), ráadásul az egyjátékos alkotásoknál nem lesz szükség folyamatos internetkapcsolatra sem.

A csapat az év eleje óta több partnerrel is megállapodott, de ezen felül tárt karokkal várja azokat a fejlesztőket, akiknek felkeltette az érdeklődését az új platform.

„Az elmúlt három évben több mint 10 millió játékost értünk el, 25 millió tranzakciót bonyolítottunk le, és több mint 50 millió letöltés haladt át a hálózatunkon. Az adatok egyértelműen bizonyítják, hogy van egy stabil közönségünk, és birtokunkban van szükséges technológia és más eszközök is ahhoz, hogy kielégíthessük az elvárásokat. Számunkra fontos, hogy a játékosaink könnyedén elérhessék a játékokat és azok fejlesztőit egyaránt, akiket szeretnék támogatni. Közben a mi fejlesztőink is egyre nagyobb ismeretségnek örvendhetnek ebben a hatalmas, mégis zsúfolt digitális világban.” nyilatkozta Scott Hartsman, a Trion Worlds igazgatója.
 

A Defiance és a Rift indítófelületét is a konferencia után bevezetésre kerülő Glyph fogja majd felváltani. Emellett a Trion megerősítette, hogy a Petroglyph Games-től még 2012-ben átvett End of Nations munkálatai most félre lettek téve. „A világ első MOBA RTS”-ének elkészítése előtt a csapat most olyan projektekre koncentrál, mint az ArcheAge, a Defiance, a Rift és a Trove.

Mit szóltok az új kezelőfelülethez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)