Hirdetés

Már játszható a Goat of Duty

|

Már nem csak groteszk vízió a kecskés Call of Duty, mindenki számára elérhető az Early Access időszaknak hála.

Hirdetés

Még májusban rázta meg a multiverzumot a Goat of Duty bejelentése, ami pontosan az, amire gondolsz a cím alapján. Egy kecske vagy, és lövöldöznöd kell. Túl sok taktikai mélységet nem kell keresni, csak rá kell feküdni a bal egérgombra és elérni, hogy te öld meg a legtöbb ellenséges kecskét. Ki ne akarna részt venni ebben?

Hirdetés

A játék Early Access verziója már megvásárolható, és jelenleg négy játékmódot lehet pörgetni benne: Free-for-All, Gun Deathmatch, Herd Wars és a Fus Ro Arena bármi is legyen az. A fejlesztőcsapat azt tervezi, hogy nagyjából 4 hónap alatt eljutnak majd az 1.0-s verzióig, de addig is lehet menni gyilkolászni és kecske skineket gyűjteni (merthogy ilyenek is vannak természetesen, a név kötelez).

A Goat of Duty jelenleg 6 eurós áron szerezhető be Steamen, ha ennek alapján kedvet kaptatok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)