Hirdetés

Goat Simulator 2014 - a kecskeszimulátor, amit azonnal akarunk (videó)

|

Egy hiánypótló alkotás gameplay videója bukkant fel az interneten. A játékban egy kecskét kell irányítani egy kisvárosban, aki tud létrára mászni, pedig úgy néz ki, mint egy átlagos kecske. Mert az is. Csak tud létrára mászni. Értitek.

Hirdetés

Annyira akarunk kecskeszerepben játszani, hogy azt még hangosan mekegve is nehéz lenne kifejezni. Most, hogy láttuk a Goat Simulator 2014 jeleneteit, még jobban vágyunk rá.

A játék a Coffee Stain Studios (Sanctum sorozat) irodájában született meg, de csak szimpla szórakozásból. A fejlesztők gyakorolgatnak, a házon belüli, egy hónapig tartó Game Jam alatt például ilyen zseniális alkotások is születnek. Nehéz megmondani, hogy melyik jelenetet imádjuk a legjobban a Kecskeszimulátor 2014 alábbi videójából, de a létrára mászás, a hátraszaltó és az „emberek vödörrel való fejberúgása” benne van a top 3-ban. A grafika kimondottan szép egyébként, a fizikával vannak csak gondok. Reméljük, hogy legalább ezt a félkész buildet kiadják majd, vagy ha még javítanak rajta egy-két dolgot, mehet az Early Accessre. Mondjuk igazából mi se értjük, hogy a Woodcutter Simulator 2013 és a Catlateral Damage után mit vagyunk úgy oda ettől. Ja, hogy kecskét kell irányítani benne? Oké, értjük már.

Ezeket meg bónusznak, szintén a Goat Simulator 2014-ből.

Ki venne belőle mindjárt négyeeet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)