Hirdetés

Akarsz kecske lenni? Steamre is jön a Goat Simulator

|

Nagyon gyorsan felkapta az úgynevezett internet a Coffee Stain Studios műhelymunkáját, ami nem csoda, ha egy kecske-szimulátorról van szó. Igen, kecske. És még Steamre is érkezik hamarosan.

Hirdetés

Várható volt, hogy hallunk még a Goat Simulator 2014-ről, mivel az első gameplay videó hatalmas sikert aratott a neten (és itt a GSO-n is). Személyes kedvencem az egyik kedves olvasó (haromnaposlegkvaroslecso) kommentje, aki szerint a Collector's Edition egy valódi kecskével lenne igazi. Abszolút van benne fantázia. Sajnos ezt megerősíteni nem tudom, de az biztos, hogy játék lesz a furcsa koncepcióból.

Nemrég kaptuk a közleményt a Coffee Stain Studiostól, akik bejelentették, hogy mivel "érthetetlen módon hatalmas sikert aratott" a kecske-szimuláció a neten, ezért most befejezik a fejlesztést, és hamarosan jöhet a steames megjelenés. Még idén tavasszal - ígérik, de ezt majd hiszem, ha látom.

A svéd csapat nem árult el több részletet, be kell érnünk egy csodálatos előrendelésre buzdító trailerrel. Nem is nagyon ragoznám, íme:

Ugye csodás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)